[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - salsa de carne o jugo de..

salsa de carne o jugo de..

cabotades varies

salsa de carne o jugo de..

UNREAD_POSTAutor: boto » dv. 2 oct., 2009 1:43

bueno... tots sabem fer un rostit homit,¿pero li saben treure la seva salsa? pos es molt fasil,
posarem la carn dins d´una rostidore o una paellera, salpimentar, un parrel d´alls una mica esclafats una fulla de llore, safernaries (nomes rentades fore pelar)tallada redone, seba tallada a cascos (per sa mitat y 4-6 boçins) y domatigue tallada ygual que sa seba, li posam demund de la carn y lemfornam, a midje cocció li afejim,(ejem... 2 pollos un litro de vi banc) dexam coure, el vi aselera la coccio y rebleneix la carn,
una vegada retirad del forn treim la carn del reste de verdures, les pasam dins un olla o perol y dejam bollir una mica, si trobam que es poc, allargam amb una mica de caldo o aigua.
dins una tasa posam una mica de aigua freda y frine normal y amb el dit la fonem y lligam la salsa del perol, la dexam coure una mica, pasam per un xino, tallam la carn la colocam amb una palangana colocam les guarnisions y glasejam la carn amb la salsa ben calenta, y el resta a la taule amb una salsera.
Tot axo es pot fer amb MAICENA pero... cuand es refrede queda gelatinos y molt llex.
les verdures esporen fer dins una pelle y afejirles a midje coccio,esdiu brasera.
LE salse ESPANYOLA y la salsa DEMICLACE esfa...
dins una marmita feim una brasera, rostim hosos variads dins del forn una vegada dorats una mica morenos, les posam amb sa breçe y les cubrim d´aygo y dexam que bulli fins que reduexi a la meitat per la demiglace y tres cuards per l´espanyola, es façil pero a de bollir moltes hores, ja que sa de comvertir emb una jelatina molt espesa
Avatar de l’usuari
boto
 
Entrades: 32
Membre des de: dl. 28 set., 2009 18:34

Torna a: Receptes de Cuina

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron