[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Coca de tatxes amb grampons

Coca de tatxes amb grampons

cabotades varies

Coca de tatxes amb grampons

UNREAD_POSTAutor: Nyico » dj. 5 jul., 2007 14:05

Ingredients:
200 g. de tatxes petites. Si poden ser comprades a una tenda especialitzada en marqueteria, molt millor.
50g de grampons petits.
Tres ous.
300g. de farina de força.
Un sobret de canari.
Un tassonet d'oli d'oliva.
Una frontissa.

Dins un cuenco se posen es grampons, ses tatxes i els blancs dels ous, i se remenen fins que la cullera quedi ben lluenta..
Dins un altre cuenco posem la farina, el canari,l'oli i els vermells dels ous.
Ho remanem bé amb la mateixa cullera i no importa remenar massa, ja que la cullera ha quedat com una patena de la remenada anterior.
Posem el forn a 250º, però tan sols al foc de baix, que sinó se pot cremar la sabonera de la pasta.
Mesclem bé les pastes fetes als dos cuencos anteriors i ho posem dins del forn 3 quarts d'hora.
Apaguem el forn passat aquest temps i molt important, hem de deixar refredar la coca dins del forn, que se vagi refredant poc a poc, que si la treim de cop, pot baixar la tovada.
Una vegada feta i amb la pasta consistent, li posem la frontissa a sobre i la dus a ca els teus sogres un dia que tenguis compromís amb els cunyats.

( Recepta treta i traduida del llibre " como dejé de beber en cinco dias", de'n Joseph Lear.)
Avatar de l’usuari
Nyico
 
Entrades: 698
Membre des de: dc. 12 gen., 2005 15:05
Ubicació: La vila

UNREAD_POSTAutor: sa nina » dj. 5 jul., 2007 14:14

jo crec que si duen barram postis, no quedaras massa be :shock:
Avatar de l’usuari
sa nina
 
Entrades: 1817
Membre des de: ds. 5 ago., 2006 18:07
Ubicació: sa garriga

UNREAD_POSTAutor: currita » dj. 5 jul., 2007 21:46

uiiii, en lo dolenta que es sa meva cunyada, ni s'anadona que hi ha tatxes, les sa menja d'una mosegada.
currita
 
Entrades: 63
Membre des de: ds. 7 abr., 2007 15:56
Ubicació: es galliner


Torna a: Receptes de Cuina

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron