[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Arròs de trompetes de l'esparra

Arròs de trompetes de l'esparra

cabotades varies

UNREAD_POSTAutor: amikita » dc. 27 juny, 2007 20:06

Webmaster crec que tu saps alguna recepta, no??
amikita
 
Entrades: 281
Membre des de: dj. 31 maig, 2007 16:32

Flaor d'eivissa

UNREAD_POSTAutor: amikita » dc. 27 juny, 2007 20:12

Flaor

Pasta: 1 quilogram de farina , 400 gr de sucre , 6 ous , 2 llimones ratllades, 1 paquet de canari , 1 tassó d'oli (petit), 1 copeta d’anís



Farcit: 6 ous, 1/2 quilogram de formatge tendre (aquesta recepta no es fa amb brossat),1 copeta d’anís, 400 gr de sucre, -.Herba sana (8 o 9 fulles segons el gust)

Procediment:

Amb els ingredients per la pasta es fa una pasta bona de treballar, untar el motlle amb oli, després folrar-lo amb aquesta pasta, que quedi primeta.

Posar tots els ingredients del farcit dins un recipient i triturar-los amb una batidora, tirar aquesta mescla al damunt la pasta i adornar amb unes fulles d'herba sana que haurem reservat.

Una volta cuit tirar al damunt sucre del normal, es a dir no ha de ser sucre pols.

Aquesta es la recepta estrella de la cuina Eivissenca.

Salutacions de Joana M.”
amikita
 
Entrades: 281
Membre des de: dj. 31 maig, 2007 16:32

Re: Flaor d'eivissa

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dc. 27 juny, 2007 20:14

amikita ha escrit:Salutacions de Joana M.


Joana M.??? Ara m'has mort. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

MENJABLANC

UNREAD_POSTAutor: amikita » dc. 27 juny, 2007 20:15

Menjablanc

Les postres per excel.lència a Reus (Baix Camp). Aquesta crema es pot fer de midó d’ametlla, amb farina o meitat i meitat. El menjar blanc (o menjablanc) és un plat que ja apareix en els receptaris medievals de tota Europa.

Deixar l’aigua i l’ametlla a remull la nit abans. Col.lar l’ametlla i posar al foc l’aigua d’ametlla, el sucre, el midó, la pell de llimona i la canyella. Remenar fins que quedi espès.

Recepta basada en la revista Origen 99,9% #4.

Ingredients

1 litre d’aigua

400 grams d’ametlla

300 grams de sucre

1 pell de llimona

1 branca de canyella

40 grams de midó
amikita
 
Entrades: 281
Membre des de: dj. 31 maig, 2007 16:32

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dc. 27 juny, 2007 20:21

Tanta recepta, tanta recepta... quina puta fam que m'ha entrat. :twisted:
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

PEBRES AMB SAMORRA

UNREAD_POSTAutor: amikita » dc. 27 juny, 2007 20:32

PEBRES AMB SAMORRA
Ingredients
5lts de vinagre
1. walkie talkie
8. kilos depebres verd
pebrella
2k. de sal

s'agafa un recipient, amb cabuda per 10 lts, es tallen els pebres, es fan ben nets, es tiren els 5 litros de vinagres es possa sal i la pebrella i un poc d'amoiac.
amikita
 
Entrades: 281
Membre des de: dj. 31 maig, 2007 16:32

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dj. 28 juny, 2007 10:32

"Potaje Castellano"

Ingredients:

1/2 Kg. de cigrons.
1/2 Kg. d'espinacs.
2 pastanagues.
2 fulles de llorer.
4 dents d'all.
1 ceba.
2 ous cuits.
Sal.
1 cull. de farina.
1 cull. de pimentón.
Oli.

Preparació Posa els cigrons amb una fulla de llorer en remull la nit anterior. Pica les pastanagues, mitja ceba i els espinacs. Posa a coure en aigua calenta els cigrons, les verdures picades i el llorer. Deixa a foc lent un parell d'hores. També pots fer-los en olla de pressió, el temps de cocció es reduirà considerablement. A part, fes un sofregit amb l'altra mitja ceba picada i els alls picats. Quan estigui gairebé ofegat, afegix farina, el pimentón i un cassó de brou dels cigrons. Agrega'l als cigrons i deixa coure altres 5 minuts. Serveix amb ou picat.
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

Re: PEBRES AMB SAMORRA

UNREAD_POSTAutor: EXwebmaster2 » dj. 28 juny, 2007 10:38

amikita ha escrit:PEBRES AMB SAMORRA
Ingredients
5lts de vinagre
1. walkie talkie
8. kilos depebres verd
pebrella
2k. de sal

s'agafa un recipient, amb cabuda per 10 lts, es tallen els pebres, es fan ben nets, es tiren els 5 litros de vinagres es possa sal i la pebrella i un poc d'amoiac.


I es walkie talkie??? :shock:
Avatar de l’usuari
EXwebmaster2
Site Admin
 
Entrades: 2542
Membre des de: dt. 30 nov., 2004 18:48
Ubicació: fòrum

UNREAD_POSTAutor: amikita » dt. 24 jul., 2007 20:54

i s'amoniac
amikita
 
Entrades: 281
Membre des de: dj. 31 maig, 2007 16:32

Anterior

Torna a: Receptes de Cuina

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron