[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Article de'n Segura

Article de'n Segura

Article de'n Segura

UNREAD_POSTAutor: xeremiers de sa catrava » dg. 4 set., 2005 15:42

Algu sap res o be va llegir l'articlet que ens va dedicar el puto fatxa de son pare de na MAPAU a l'ultima hora
xeremiers de sa catrava
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dg. 4 set., 2005 16:28

Si però era molt light.

El resum sería que no enten res del que passa a Felanitx i que tampoc li interesa ni vol que li contin.

Diu que no li interesa després d'haver escrit un article sencer.
Crec que aixó té un nom.......

Val més passar d'aquests energúmenos...que se contradieun ells mateixos
Magres.....molt magres......
Visitant
 

Article a l diari Última hora

UNREAD_POSTAutor: M.Segura » dg. 4 set., 2005 17:35

Los misterios de Felanitx
Miquel Segura

Respeto profundamente las fiestas, populares, sobretodo las que proceden de nuestros ancestros.
Entiendo también que no todos los pueblos pueden presumir de unas celebraciones enraizadas en épocas remotas, como es el caso del Sant Antoni de sa Pobla, que conectan con el legado que nos dejaron nuestros antecesores el cual, querámoslo o no, configura nuestra identidad colectiva, nos ayuda a saber cómo somos y de donde venimos. Incluso estoy dispuesto a tratar de comprender las mixtificaciones que el paso de los años y las generaciones provoca de manera inevitable en fiestas que a mi edad tendemos a considerar intocables. Dicho eso debo añadir que algunas características de los actuales festejos de Sant Agustí de Felanitx escapan a mi capacidad de comprensión, aunque no a la de tolerancia. De entrada, no entiendo como ajustan elementos tan dispares como una peña taurina y una ideología ultra nacionalista. En cualquier otro lugar de nuestra geografía que no fuese Felanitx esto no pegaría ni con cola. Admitamos, sin embargo que en la tierra de los genios, la Andalucia de Mallorca, todo es posible, igualito que en Granada. Admitamos también el rito que obliga a las autoridades asistentes a pasar bajo el palio en el que se pasea a una gallina disecada. Cosas más chungas hemos visto y ya puestos no vamos a andarnos ahora con remilgos. Sin embargo, sigo anotando misteriosas contradicciones en el tumulto casi palestino de los peñistas felanitxers. La fiesta es en honor y veneración de quien fue Obispo de Hipona, pero este año la juerga consistió en caricaturizar la figura del Papa. Para colmo, aclaman y llevan en volandas al señor ecónomo del lugar, ignoro si por cercanías ideológicas o debido a fervores religiosos. Todo está permitido ese día, me dirán, y yo lo admito, pero sigo sin entender la extraña ligazón de ese jolgorio callejero. Otrosí digo: ¿Por qué insultaron a José Marla Rodriguez ya son ganas, conseller, aunque supongo que cumplía órdenes- cuando otros años jalearon la presencia de mi señora Munar, mucho más guapa, eso está claro, pero socia, al fin y al cabo, de los peperos. ¿Y por qué dieron caña a na Carraixeta, alcaldesa de la ciudad al fin y al cabo, mezclando La Real con Sant Agustí, el obispo con el Papa y la gallina con el señor cura? No, por favor, que no me lo expliquen. Otro año: la alcaldesa me invita siempre.
M.Segura
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dg. 4 set., 2005 18:12

A palabras necias, oidos sordos.
Visitant
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dg. 4 set., 2005 19:04

un altre que no entén el miracle de la gerreta felanitxera;
hauria d'estar orgullós de que en el pregó sortís el seu nom i el de la seva filla, com a paladín de la democrassia o "mercenari a sou del feixisme".
si a felanitx passen coses rares, senyor segura, a formentera encare en passen de més inexplicable
Visitant
 

i s'espia??

UNREAD_POSTAutor: club de fans » dg. 4 set., 2005 20:08

quin espia era el que li va retrensmetre el missatge papal??per devers "la protectora"....
club de fans
 

Porcs i trutjes.

UNREAD_POSTAutor: laseuplenadous » dg. 4 set., 2005 21:08

I de Ses Salines, d'Andratx, de Calvià, de Manacor, del que signen batles del seu PPuticlub, no té res a dir? Perque merda, el que es diu merda, els hi surt per ses orelles.
laseuplenadous
 

PAPA MAPAU

UNREAD_POSTAutor: ANTI-PP3 » dl. 5 set., 2005 9:31

I DEL BODRIO DE PP3 NO DIU RES??????
ELL QUE ÉS VICE-PRESIDENT DE L'INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS, ON HAN POSAT DE PRESIDENT AL MERCENARI JANER MANILA.
L'ALTRE DIA FOTIA CANYA A N'EN SHARON PER LA DESOCUPACIÓ DE GAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOMÉS LI PREOCUPEN ELS EUROS I EL SEU ESTIMAT ISRAEL!!!!
CARRI QUINS AMIGOTES!!!!!!!!!
ANTI-PP3
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dl. 5 set., 2005 10:44

Jajaja. A mi lo que m'ha agradat ha estat lo del "tumulto casi palestino"

Que la batlesa el convidi, si, que m'agradaria tenir-lo a prop a n'aquest. :evil: :evil: :evil:

EXCOMULGATIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visitant
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dl. 5 set., 2005 16:26

Admetent , que lo de una penya taurina i l'independentisme no "pega ni con cola" , aquest Pepero estaria millor defensant l'estat jueu a una reunio de Al Quaeda .
Visitant
 

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dl. 5 set., 2005 21:51

Uep!! Alerta amb el sionista!!
A més de fer xanxullos pel PP,és amic d'en Bernardo Cuernos, el qual va endur-se'n a sopar amb ell a l'ídol de la joventut felanitxera: en Maikel Figaseca.
Devien fer planta per Ca'n Picafort aquest trio:
MAPAU-BANYA-FIGASECA. Casi na!! Oi t'he dit!!
Visitant
 

Article

UNREAD_POSTAutor: COSO2005 » dl. 5 set., 2005 22:42

Ens queda el consol de veure, que elements com en Segura aquest, reconèixen que no entenen ni sabem de que va aquesta història.

.........Això vol dir que anem per bon camí............ 8)
Avatar de l’usuari
COSO2005
 
Entrades: 140
Membre des de: dc. 8 juny, 2005 21:27

PAPA-MAPAU

UNREAD_POSTAutor: Maquis » dt. 6 set., 2005 10:40

A un pais normal, en PAPA-MAPAU hauria ficat el cap dins una alfàbia i no tendria la carota de mostrar la ídem pels diaris escrivint a sou del PP, ni l'amo del diari ja l'hauria fotut el carrer.
També deu cobrar del MOSAD?
Maquis
 

UNREAD_POSTAutor: Es Jai Mematas » dt. 13 set., 2005 22:14

Salvem Palestina


Imatge


Un rostre, imatge d'un poble;
un poble segrestat, cansat, esgotat, destrossat,... assassinat. Viu?
ImatgeImatge
força, terror, destrucció, mort,...
Les víctimes d'ahir són els botxins d'avui.
Imatge

patiment, dolor, mort,...

Imatge
tu tens la clau, la solució, la pau.


Salvem Palestina!

El mes passat ens vàrem, els humanistes, proposar salvar Safiya. I, entre tots, ho vàrem aconseguir. Volem aquí agrair a l'ambaixador, al President i a totes les autoritats intervinents de Nigèria el seu seny i justícia que varen fer prevaler la raó justa fins i tot per damunt la costum, la norma i la llei de la seva pròpia cultura i tradició. I és que en ocasions, com aquesta, la llei normativa no garanteix la justícia, mentre que sí ho fan la raó i la magnanimitat. Gràcies. Ara l'important és que aquesta vida salvada gaudeixi de qualitat i felicitat.

I qui necessita vida, qualitat i felicitat és tot el poble palestí, vida i bens vitals i infrastructures, injustament privades per una persona que ha perdut el cap en la direcció de l'ocupació, destrucció i matança sanguinària.

I si semblava difícil la solució de Safiya molt més difícil sembla la solució de Palestina. En aquell cas s'havia de convèncer en contra de la tradició cultural; ara s'ha de convèncer a un psicòpata (si fos a un esquizofrènic seria més que possible, a un psicòpata és quasi impossible). Patètic, per impotent i humiliat, ha estat aquests dies el paper del president europeu que demanant a Sharon que compleixi la resolució de les Nacions Unides i de la Cimera dels Països Àrabs ha rebut un "pet de boca" de Sharon que ni ha complit les exigències de retirar-se immediatament de Palestina, ni tan sols ha permès que els seus enviats (del President Aznar) es poguessin entrevistar ni amb el segrestat Arafat ni amb ell mateix (Sharon). El que és clar és que Sharon ha optat per no ser Europa (fa tot el contrari del que li exigeix Europa) i si accepta ser un apèndix americà hauria de participar a les competicions esportives i d'Eurovissió americanes i no europees.

A continuació vos presentam un correu electrònic que ens ha enviat Pau Servera, que ens suggereix una acció envers l'ambaixador d'Israel, per tal de provar si la diplomàcia popular aconsegueix el que no ha aconseguit la diplomàcia política oficial. La carta que proposa que enviem a l'ambaixador està en castellà (en aquest cas resulta més polític que l'ambaixador ens entengui, escolti i el seu President accepti).


Adjunt aquesta proposta d'ATTAC - pels que no la conegueu es tracta d'una Associació englobada dintre del moviment per una globalització diferent - per tal de fer arribar e-mails de protesta a l'Ambaixada d'Israel. Els que hi estigueu d'acord i ho considereu oportú el podeu fer córrer i enviar.

Pau Servera.

----- Mensaje original -----

De: asociados-attac-admin@llistes.pangea.org

Para: Socios Attac
Enviado: jueves 4 de abril de 2002 1:28
Asunto: [Asociados-ATTAC] Stop holocausto Palestino

STOP HOLOCAUSTO PALESTINO

Destinatario: embajada@embajada-israel.es (enllaç directe)

CONTENIDO:

Sr. Embajador:

No podemos entender cómo un pueblo que ha sufrido tanto en tiempos recientes, puede comportarse como sus antiguos verdugos y esté masacrando a la población civil Palestina, destruyendo escuelas, hospitales, campos de cultivo y la estructura administrativa de todo un pueblo. Le recuerdo que los nazis denominaban a la resistencia judia de los guetos "organizaciones terroristas" y a sus acciones de autodefensa "actos de terrorismo".

Estas acciones violentas están generando un odio que tardará muchas generaciones en desaparecer, y no sólo en el mundo árabe. Cuando se atisbaba una esperanza de paz por el generoso ofrecimiento de la Liga Arabe apoyado por buena parte de la comunidad internacional y cuando la autoridad Palestina ofrecía un alto el fuego sin condiciones, su gobierno lanza la mayor ofensiva contra el pueblo palestino acabando con cualquier esperanza de paz.
La ocupación militar y los asentamientos son el único y verdadero origen de la violencia palestina, si no se acaba con ellos, difícilmente se pueden dar las condiciones para pedir a los palestinos que cesen con sus acciones violentas. La violencia engendra violencia, Sr. embajador.

Por ello, le ruego traslade a su gobierno las siguientes peticiones:

· El cese inmediato de todas las hostilidades en las ciudades palestinas bajo control de la Autoridad Nacional Palestina en virtud de los acuerdos de Oslo.

· La retirada inmediata de las tropas invasoras a suelo israelí.

· La aceptación de las resoluciones de Naciones Unidas que incluyen la devolución de todos los territorios ocupados militarmente en 1967, el desmantelamiento de los asentamientos ilegales, la proclamación de un estado palestino, y la vuelta de los millones de expulsados por su estado que viven en la diáspora en condiciones de miseria en campos de refugiados dispersos por el mundo.

Sólo bajo esas premisas será posible que Israel pueda normalizar sus relaciones políticas y comerciales con el mundo árabe y que su población consiga vivir segura bajo fronteras reconocidas internacionalmente.

Reciba un cordial saludo.

Nombre y apellidos
DNI
País

P.S.- Bé, com podeu veure , això ja no és actual, però, si passa, passa.
Avatar de l’usuari
Es Jai Mematas
 
Entrades: 131
Membre des de: dv. 15 jul., 2005 8:52

UNREAD_POSTAutor: F:A:N:C: » dt. 13 set., 2005 22:30

Ens hem de reorganitzar i anar a pegar foc a qualque banda.
A una benzinera per exemple que segur que té bon tiro......

Imatge
F:A:N:C:
 

Següent

Torna a: Tumulto Palestino

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron