[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dv. 10 març, 2006 0:33

Mentre el tic-tac del rellotge musica la única tonalitat de la nit, els pensaments que rutllen pel cap han d´intentar sobreviure a la somnolència que, com la boira, es va posant silenciosament entre els solcs cerebrals i així vèncer la batalla de la preeminència de la son.
Les onze han ensordit el silenci més clamorós de tots, però no han tocat com campanades de nit, sinó com la penúltima llosa que cau abans s´acabi el dia d´avui.
Un dia que ha mostrat com les ambicions dels poderosos han continuat insistint per satisfer llurs ànsies de poder, com la irracionalitat dels qui es creuen assenyats han continuat insistint per demostrar la seva raó certament il.lògica, improcedent, perillosa i sobretot absurda, com si els diners ho fossin tot.
Existeix algú que cregui que els diners ho són tot?
Tothom?
No, no ho crec pas!
Quina és la felicitat que cercam, la dels valors econòmics?
És aquesta l´objectivitat del món actual?
Alguna vegada ho hauré d´acceptar, però aquesta vegada trigarà estona, ja que la fredor dels valors materials no compensa, ni prop fer-hi, aquest preuat calor humà que certament provoca els calfreds del plaer més extasiant de tot.
Calor humà que es desprèn de la sang calenta en el ralentí del temps, del mateix que es vol convertir en etern per poder fruir del moment més al.lucinant de l´amor, en el qual la sinceritat, la mirada escrutadora que cerca qualsevol raconet de sensibilitat ardent, el tacte afable de la pell contra la pell i de les essències mútues es converteix en art per exposar la màgia més perfecta de totes, l´amor més amunt susdit.
Ahir era el Dia Internacional de la Dona, a totes les mares, a totes les amants, a totes les esposes, a totes les nines, a tots els qui us sentiu naturalesa femenina, no defalliu contra qualsevol injustícia, contra tota agressió, contra les discriminacions amb les quals el masclime us ha tractat.
Sense dones està clar que no hi ha homes, aquesta equitat és la que us ha de retornar la vostra condició de meitat necessària per a l´existència humana.
Salut i que els somnis vos indiquin el camí de com sortir d´un però.
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: Biel Maçoter » ds. 11 març, 2006 12:38

antoni juan i albons ha escrit:Sense dones està clar que no hi ha homes, aquesta equitat és la que us ha de retornar la vostra condició de meitat necessària per a l´existència humana.
Salut i que els somnis vos indiquin el camí de com sortir d´un però.

No hi havia caigut en això de que sense dones no hi ha homes.
Té res a veure amb alló de que sense pobres no hi ha rics i viceversa?
Pot ser si.
Avatar de l’usuari
Biel Maçoter
 
Entrades: 184
Membre des de: dv. 27 gen., 2006 15:38

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dl. 13 març, 2006 18:35

En Biel Maçoter va deduir:
"No hi havia caigut en això de que sense dones no hi ha homes.
Té res a veure amb alló de que sense pobres no hi ha rics i viceversa?
Pot ser si.[/quote]"

Dones i homes són el producte, rics o pobres són subproductes.
Si no hi ha productes, evidentment, no n´hi ha de derivants.
Salut Biel.
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

dilluns 13 de març

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dl. 13 març, 2006 23:54

Alguns vespres, quan la Lluna madura converteix el batec de la mar en una simfonia de guspires abrillantades i atenua la foscor del firmament, aquests són els instants en que el guionista de somnis es procura de la màxima intensitat per traçar l´onirisme que més s´adigui a les característiques del somiador.
Què és sinó la impressió més natural de l´existència la que ens ofereix la bellesa irracional dels somnis, de les representacions il.luses que en estat de vigília som incapaços de crear, simplement perquè no disposam de creativitat sincera i perquè les ànsies de superar el trauma del materialisme es converteix en la trampa que ens deforma la manera més viva de ser nosaltres mateixos.
Ni el miracle més ben descrit, ni res que s´hi assembli pot fer-nos sentir quelcom tan encisador com un somni, com la Vida mateixa diria el poeta, com aquell que va descriure la Vida com un somni, o com el pintor que va definir el somni com un llenguatge universal.
El somni és la representació inconscient de cadascun de nosaltres, la latència de la química enamorant la física dintre d´hom mateix.
Quan el firmament obre del tot el seu espai perquè la Llum de la Nit pugui mostrar els secrets que s´amaguen dintre del silenci sona el crit de la bèstia clamant compassió perquè ningú li usurpi la única cosa que posseeix, res.
Aquest és l´ésser ocult que roman silent entre músiques que fan entendrir qualsevol ésser que senti un mínim de calor en el seu cor, però aquesta bèstia no té cor, l´ha perdut per refiar-se massa de la claror del Sol de la Nit.
Quan la Lluna es veu oculta per la intromissió d´un núvol juganer, la bèstia aprofita per recitar la cançó de l´oblit: "viure en el silenci, lluny del món del sentiment, atrapat entre flassades de tristesa que no deixen alenar el més mínim vestigi d´existència, i disfressat amb una capa d´obscuritat per passar desapercebut dels alens dels amants que s´amaguen en el meu àmbit perquè ningú els vegi disfrutar del seu amor, no perquè els puguin criticar, sinó per no fer enveja del seu apassionat estar entre si; no només és un càstig més ser testimoni de tant amor, sinó un turment que em corroeix la última fibra amb la qual em sento inexcusablement existent.
El preu que vaig haver de pagar per no creure en la realitat que era em va convertir en l´Ombra amb la qual esdevinc, per això molt millor si desaparesc per sempre més d´aquest món que ningú sap apreciar menys en els moments en els quals la salut per sempre ens vol abandonar."
Aquest és el somni que qualcú podria somiar, no avui, sinó qualsevol nit en la seva latència.
Afirmar que el podria somiar despert és el mateix que considerar la Vida com un oasi enmig del desert, és a dir, no té cap més significat que la rima que li he assignat.
Bona nit i fins demà.
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dt. 14 març, 2006 1:50

Bona nit Toni.
Visitant
 

El significat dels mots.

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dl. 20 març, 2006 23:20

Rutllen els dies, s´esmunyen les nits, cauen els somnis i ens llevam a un nou jorn amb la cara mig ensopida, la qual no sap com despertar del turment d´haver dormit sense mirar a tot el que passava per la pròpia ment.
Això mentre contam con fer diners per comprar allò que ens il.lusiona, però sense advertir que perdem la noció de com interpretar el significat dels mots, és a dir, ens desmemoritzam dels significats que fan intel.ligible l´existència que en ha tocat assumir.
Rutllen els dies, s´esmunyen les nits, cauen els somnis i ens llevam a un nou jorn essent menys persones del que ahir, despús-ahir o qualsevol temps passat erem, tot perquè perdem la traça de jugar al joc de la Vida i ens avesam a un altre joc les normes del qual només les sap el qui vol guanyar maliciosament a costa de la resta.................
"Qui ha dit què no és cert?
Tu?
Pensava que ja no existies!
-Doncs t´equivoques!, només has fet parlar de somnis i he eixit de les profunditats més excleses per irrompre en el teu divagar, què et sembla?
-Estic totalment atònit i bocabadat, tenia ben segur que la teva realitat era només una il.lusió, una........no sé que!
Perquè has de parlar de l´oblit del significat dels mots si ni tan sols saps definir el que sóc?
-Ets un..........., ets una.............., ets................
-Què et passa, no et surten els mots?, pobre al.lot! i ara s´ha acabat de dormir, no ha pogut suportar la meva escomesa més de mig minut, pobra ànima humana!
Tots aquests que escriuen per donar-se-les d´alguna cosa només són pobres ànimes desamparades que escriuen per reblir la seva existència a qualsevol instància superior no identificada, però quan em presento per donar-li un sentit, llavors acaben dormint-se ben igual un infant al pit de la seva mare sadoll de nectar amatent.
Ah els humans!, els éssers de la realitat més utòpica que creuen esdevenir eternament gràcies a la seva intel.ligència que no saben pas només és neurosi.
La patologia de la ment que els hi provoca la irrupció més violenta dels somnis de la seva pròpia desgràcia que ells mateixos han elaborat ben igual ganxet o punt o el que sia, però amb maestria eminent pròpia d´un artesà de la ment.
Oh estimats fills d´una grandíssima.............................generació de fatídics pensaments generats entre profuses neules obsesses per esdevenir allò que hom no és pas.
Així t´han fet ésser humà, t´han inculcat el missatge d´un Déu que mai no t´ha pogut aguantar perquè la teva desmesura t´ha convertit en el teu pitjor enemic, un Déu que ni tan sols s´ha volgut jubilar a l´Olimp per por de trobar un heroi, un semi-déu o qui sap si un centaure coix a causa d´haver portat cadenes durant tota la seva existència.
No hi ha ningú a cals Déus, tots han fugit, tots han emigrat a una altra galaxia per no patir les conseqüències d´una Humanitat submissa, i això sí que en fa de gràcia, al líder més alienat de tots, el psicòtic més universal de tots, un foll carregat d´estels robats a cop de Winchester, un sonat amb més barres que una nit de verbenes.
Tindran res a veure els estels i les barres amb el terrorisme més brutal de tots i que la gent no veu?
Esper que la Vida sia suficientment........................................................."
Això de sopar de meló no crec que sia del tot normal, mira que despertar-me a aquestes hores per no aguantar més tanta pixera!
Què estava somiant?
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

anar jeure a les 17,30?

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dg. 9 abr., 2006 16:49

"Qui vol peix que es banyi el cul", diuen i jo m´he procurat peix i he acabat banyant-me d´aigua d´Escòcia.
Per escriure aquestes traces m´he posat ulleres de sol, ja que la pantalla m´enlluerna.
Engatar-se és una feina que hauriem de fer cada dia, ja que tot allò que ens molesta normalment es converteix en quelcom rialler, fins i tot aquells que odiam a mort acaben esdevenint éssers estimats, bé!, tant com això no!, però sí en veritables fills d´una meuca que res en cobraria per fotre un pinyol.
De cada vegada més, més astorat estic en veure la idiotesa que es passeja per tot arreu.
Ara diuen que en Judes va ser el deixeble preferit de Jesus.
En Joan apòstol resultarà que va ser el dolent, si és que realment va existir, ca!
Tot és una mentida grotesca!
La veritat només la dur cadascú dintre seu, una veritat que segons la complexitat adquirida només es tradueix en una utopia, però si el volent tracta de desvetllar-la segurament es trobarà amb la sorpresa més gratificant de totes, aquella que li demostrarà que fer allò que la societat, per exemple, et diu és la femta més grossa que qualsevol ésser humà pot assimilar i, al mateix temps, convertir-se en un mo-ningú, en un banastra.
Al.lots i al.lotes deixau d´estudiar i feis els que els vostres pares us han ensenyat i us convertireu en autèntics banastres; jo enlloc d´anar.m´en a jeure continuaré el procés pel qual acabaré gat com una sopa, però veient guanyar al Barça, o no!
I a tu, fill de la solitud homosexual, continua callant ben igual un mussol escaldat, ja que algun dia t´adonaràs de la..................................dels teus actes, tros de trònxol
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

UNREAD_POSTAutor: Visitant » dg. 9 abr., 2006 17:01

Tens alka seltzers Toni?
Visitant
 

Sort que això ho entenem

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dl. 10 abr., 2006 17:42

Jo estava tot content del teu retorn: Antoni Juan Albos. Quan vaig veure, però, que t'interessaves per la psicologia, em vagi posar a tremolar.
He seguit amb atenció l'intercanvi de parers entre tu i KB, naturalment sense entendre'n un borrall.
Sort que has encetat un altre front que ens durà a la saviesa sense passar, necessàriament, per Kung.
Salut
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

a l´amic Xesc Corraler

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dl. 10 abr., 2006 19:06

Els camps del Senyor són..........................., ja no m´en record.
No pensis que només tractarem temes delicats, en aquest Fòrum el toc que pinzella l´ambient és més, ha de ser més divertit que no pas seriós, pot ser que la tradició de Setmana Santa ens hagi jugat una mala pasada i ens hagim tornat més carismàtics, qui sap!
De tota manera mirarem de no empatxar-nos massa de "panades" ni de rubiols.
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

perill d´extinció

UNREAD_POSTAutor: antoni juan i albons » dt. 2 maig, 2006 23:41

Avui s´ha notificat que l´ós polar, l´hipopòtam i algunes espècies de la costa mediterrània, entre moltes altres, estan en perill d´extinció a causa de la MÀ DESTRUCTORA DE L´HOME.
L´ós polar a causa de la contaminació atmosfèrica que incideix sobre el desglaç dels pols, l´hipopòtam a causa del valor dels seus ullalls de vori i algunes espècies de la mediterrània a causa de les urbanitzacions, de les massificacions turístiques i dels abocaments descontrolats que es fan a la mar.
TOT ÉS BEN NORMAL, ja que contaminar ha passat a ser una moda social de primera, qui no va a comprar amb cotxe a la botiga del costat, o a passejar-se perquè el vegin amb el darrer model de quatre rodes, o enlloc d´un cotxe normal un 4x4 que encara contamina més, i no només pol.lució, sinó contaminació lumínica o acústica.
Pel que fa als pobre paquiderms, els seus ullalls d´ivori són força valuosos per vendre´ls a un ric capritxós o a un joier o a un fill d´una santa................
També és ben normal que el litoral mediterrani es vegi escomès pel fantasma de l´extinció, ja que molt vaixells aboquen les deposicions a la mar mateixa, ben igual els turistes que giten el menjar del tot inclòs que no han pogut pair de dolent que era i que a més l´han barrejat amb uns quans litres d´Arpon Gin de l´any d´en Morey i per descomptat totes aquelles urbanitzacions que no estan controlades i ho aboquen tot al fons de la mar nostra.
Avui matí a Felanitx dos turistes ben "arreglats" han demanat a una dona gran quin nom tenia aquest poble, i els ha contestat el que qualsevol persona normal hauria de saber quan va a un lloc.
Quan s´han fet un poc lluny d´ella s´han posat a riure i a befar-se d´aquella dona, a la qual titllaven d´ingenua.
Aquest és el turisme, malgrat només sia aquest cas aïllat, que ens hem de menjar?
No és en Flaquer el conseller de turisme que ens treurà de les misèries i ens farà a tots rics?
Mallorca s´ha venuda als tour-operadors per quatre rals, no per 30 monedes d´argent, sinó per quatre mentides que l´únic que estan aconseguint és fomentar l´ús d´un esport que al darrera només amaga especulacions urbanístiques, enfonsar els comerciants que no poden competir amb un tot inclòs tercer-mundista i, entre altres, allunyar el turisme de qualitat que no vol veure ni ciment, ni problemes, ni res del que avui dia hem de suportar gràcies a les idees turístiques que algun pensen amb el cap de sa..........
El turisme de qualitat vol tranquilitat, vol cultura, vol conèixer i aprendre coses noves que sap enriqueixen la saviesa humana i vol, evidentment, passar-s´ho bé, però que podem oferir els mallorquins?cultura bífida, ciment i asfalt, identitat ofuscada, etc......
No és d´estranyar que els dos turistes d´aquest matí es burlassin d´aquella pobra dona.
Possiblement a la propera llista d´espècies en perill d´extinció hi posaran els mallorquins......................sobretot a causa d´un empatx de pp, o a causa d´una greu negligència, la d´haver confiat el destí de les Illes a uns governants inadequats.
Tots hem de morir alguna vegada, però el que sembla clar és que cal morir amb dignitat, havent lluitat fins al final per defensar la identitat que tot ésser humà és.
Identitat és cultura i sense aquesta la identitat es converteix en desconeixença, tan pròpia com col.lectiva.
No sé si em podré dormir, en tot cas em prendré un bon glop d´herbes seques i així podré somiar amb quelcom que no faci flaire de ranci, que ho passeu bé fills de la nit!
antoni juan i albons
 
Entrades: 67
Membre des de: dv. 17 feb., 2006 20:43
Ubicació: intransitiva

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: Biel Maçoter » dt. 2 maig, 2006 23:49

antoni juan i albons ha escrit:Dones i homes són el producte, rics o pobres són subproductes.
Si no hi ha productes, evidentment, no n´hi ha de derivants.
Salut Biel.

Perooooooooo.............
N'estàs segur d'això? Tampoc t'has de creure tot el que et diuen.
De què són el producte homes i dones? De quin producte ha sortit el subproducte rics o pobres? Qui produeix homes o dones? Qui subprodueix rics i pobres?
Quina postura té envers això el Vaticà?(*)
Salut Toni.

(*)Ara no sé perquè ho he posat això, però, si passa, passa.
Avatar de l’usuari
Biel Maçoter
 
Entrades: 184
Membre des de: dv. 27 gen., 2006 15:38

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: Llum d'oli » dc. 3 maig, 2006 19:28

antoni juan i albons ha escrit:Un dia que ha mostrat com les ambicions dels poderosos han continuat insistint per satisfer llurs ànsies de poder, com la irracionalitat dels qui es creuen assenyats han continuat insistint per demostrar la seva raó certament il.lògica, improcedent, perillosa i sobretot absurda, com si els diners ho fossin tot.
Existeix algú que cregui que els diners ho són tot?
Tothom?
No, no ho crec pas!
Quina és la felicitat que cercam, la dels valors econòmics?


No ho veig tot tant de color de rosa. Me sap greu -poster- llevar-te sa son d'antes de tocar mitjanit, però, jo sí k crec pas k hi hagi gent k visqui pes dobers... i si no, basta citar-te a tu una altra vegada amb so tema de sa futura desaparició de certes espècies a causa de sa mà de s'home... ara contesta'm... ki -o kè- mou sa mà?
Avatar de l’usuari
Llum d'oli
 
Entrades: 1307
Membre des de: dj. 27 abr., 2006 18:24

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dl. 8 maig, 2006 21:15

Llum d'oli ha escrit:
antoni juan i albons ha escrit:Un dia que ha mostrat com les ambicions dels poderosos han continuat insistint per satisfer llurs ànsies de poder, com la irracionalitat dels qui es creuen assenyats han continuat insistint per demostrar la seva raó certament il.lògica, improcedent, perillosa i sobretot absurda, com si els diners ho fossin tot.
Existeix algú que cregui que els diners ho són tot?
Tothom?
No, no ho crec pas!
Quina és la felicitat que cercam, la dels valors econòmics?


No ho veig tot tant de color de rosa. Me sap greu -poster- llevar-te sa son d'antes de tocar mitjanit, però, jo sí k crec pas k hi hagi gent k visqui pes dobers... i si no, basta citar-te a tu una altra vegada amb so tema de sa futura desaparició de certes espècies a causa de sa mà de s'home... ara contesta'm... ki -o kè- mou sa mà?


crec que cadascú mou la seva mà
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

Re: Abans d´anar jeure, últimes reflexions.

UNREAD_POSTAutor: Llum d'oli » dl. 8 maig, 2006 22:35

Xesc Corraler ha escrit:crec que cadascú mou la seva mà


Jo crec, si no vaig equivocat, que casibé tothom les mou totes dues.
Avatar de l’usuari
Llum d'oli
 
Entrades: 1307
Membre des de: dj. 27 abr., 2006 18:24


Torna a: Poesia virtual

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron