[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - EXPEDIENT- X -NºI ES PLAT DE NA PARAIRA

EXPEDIENT- X -NºI ES PLAT DE NA PARAIRA

EXPEDIENT- X -NºI ES PLAT DE NA PARAIRA

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dj. 9 oct., 2003 5:47

<img src="http://elalbum.com/pictures/full/15804.gif" width=540 height=225>
ES PORT l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. 14 oct., 2003 5:57, en total s’ha editat 3 vegades.
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

[b]Es plat de na Paraira[/b]

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dj. 9 oct., 2003 22:10

Imatge

Hola amics; Quants n'hi haurà que recorden aquelles fugues escolars a mitjans anys 70, quan encara el "Parque" era "EL PARQUE".
Quan encara en Miot era l'amo i senyor del lloc més ben surtit de pipes i xufles de tota La Vila.
Quan el carreró del dimoni marcava aquella linia invissible entre lo conegut i lo desconegut.
Quan intentar pujar al Calvari era com intentar trobar les fonts del Nil....
Bé, entre tots els personatges que omplíen la constelació friki dels 70's un amb especial. i que vivia just a davant el Parque, just al cantó en front del Joan Capó, fent quatre cantons amb lo que era, l'entrada petita al recinte de les berbenes:
................NA PARAIRA.................................
Varen ser moltes les vegades que després de tornar de fotre espirals de regalèssia a ne'n Miot, ens aturarem a Ca Na Paraira per escoltar per mil.lèssima vegada de la seva boca, l'història del plat;
Entravem amb la cara tacada pel suc de la regalèssia i amb els ulls ben oberts per no perdre nota, quan de sopte i entre les cortines del segon aiguavés, apareixia ELLA, a vegades amb manats de bledes recent collides o a vegades amb la regadora que acababa de regar les flors i ens contava la seva història, o histories més ben dit, perque n'hi havia unes quantes

HISTÒRIA DEL PLAT
Sempre i després d'haver-li gorrejat uns quant tassons de "grassiosa", deixavem de fer trui i ens posavem a escoltar la seva sempre repetida història:
-I doi sí al.lots_ ens deia,
-Un vespre d'una gran tempesta ,en que el meu home no havía pogut tornar a casa desde ses mines de Firella, vaig estar tot el vespre al portal de casa mirant si el pobre venía. Intentava treure el cap al carrer per mirar, pero la brusca era tan forta, que me feia caure el cap per enrrera i no hi havía manera de surtir al carrer-.
-Vaig vetlar una hora darrera l`altra quan de cop un llamp color sofre, entrà per la porta de la casa anant a morir a la cisterna de la cuina-.
- Tot va ser llum i foc!!- ens contava casi amb deliri
-I una vegada passat el llamp, vaig sentir un renou a dins la cuina i hi vaig anar escapada a veurer mean que era -.
Va ser el plat de fideus que guardava perl meu home damunt la taula, que amb el llamp havía caigut a terra.-
-Quina va ser la meva sorpresa- relatava ja arribat aquest punt casi amb les llàgrimes als ullsi un poc atacada del nervis,- quan una vegada replegat el plat , vaig veure que l'hi havien surtit crulls, i un d' ells inequívocament era un COR, un COR SAGRAT, una senyal segura de la Verje Maria-
Arribat aquí, li demanavem si mos donave més "grassiosa" ja que cervessa no mos en volía donar. i si no l'hi anave bé, ja mos en feiem sa put.. amb so plat, amb el cor amb la verje i amb els llamps de sofre.
També tenía l' història de la medalla foradada.. però això...ja és un altre EXPEDIENT X.

Apa amics, Tal vegada la pròxima història sigui la llegenda de'n "MAL" a les coves del Calvari.
......tanqueu bé portes i finestres.... no es sab mai què pot arribar amb el vespre....................hihahahhahhha!!!!
:twisted:
ES PORT l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. 10 oct., 2003 7:34, en total s’ha editat 10 vegades.
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

Benvolguts

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dj. 9 oct., 2003 23:39

S'admeten sugerències i "casos" suposadament "paranormals" per investigar.
Prepusposts sense compromís.


NOTA: tothom que publiqui qualqua expedient X, serà obsequiat
amb una ilustració d'aquestes que fan "YU-YU", fetes expressament per ilustrar la seva historieta.

NOTA 2.
Degut a que a n'aquesta plana començarem a experimentar amb imatges animades pujades de pixelat, els usuaris que es conectan amb modens convencionals, hauran d' esperar una miqueta a que es carreguin les imatges, Disculpes mil.
ES PORT l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. 10 oct., 2003 7:26, en total s’ha editat 2 vegades.
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dv. 10 oct., 2003 2:38

Jo tenc un expedient que també fa “yuyu”. També es d’aquestes histories que et conten quant ets petit. Quant sortíem de Sant Alfons, els dies que no hi havia tocs i bufetades a ses Torretes i estàvem aburrits, anàvem a ca’s padrí d’uns amics nostres. Aquell senyor, que sempre va ser molt amables amb noltros, ens contava que quant era jove, va fugir de ca seva per allistar-se a la guerra civil. Quant va ser enmig del merder, a una batalla per devora l’Ebre (si no record malament) es va fer vespre i encara es sentien els tirs dels enemics, ell com que no hi veia res, disparava davant seu, sense sabrer si aquell tir feriria a qualque persona. En un moment en que es va descobrir un poc, va sentir una punyida arran del pit. Es va llevar la camiseta i va veure que tenia un cop, estranyat va mirar la butxaca i va descobrir que, efectivament, li varen disparar, però la bala va quedar aturada per un llibret d’oracions que tenia i just en el punt on tenia una postal de una Verge, crec que de Sant Salvador. Record que m’hos la mostrava cada vegada que l’anàvem a veure. Era acollonant aquella llibreta antiga, amb el forat de la bala, i la postal que li va salvar la vida. Sort o miracle? Que ho demanin a n’en Fox Mulder.

Imatge
Verje YU-YU
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

Amic Seppuku

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dv. 10 oct., 2003 7:48

L'història de la medalla foradada de na Paraira, és la mateixa que ens has contat tu, amb el llibret de les oracions d' aquell home.
Supós que d'històries com aquesta n'hi deu haver-hi a punta pala, per lo tant. deixarem la peliculeta de la medalla guardada per una altra ocasió, i ens concentrarem amb instóries més contundents i sanguinaries.
Apa.. una abraçada.
Aviat començaran a sortir relats de guinavetades i coses d'aquestes.
A veure que ens diuen els nostres amics antitaurins, quan les estocades no les sen duguin els pobres animals.........
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

Re: EXPEDIENTS X -I

UNREAD_POSTAutor: dimoni » ds. 11 oct., 2003 20:58

Sabeu res de la POR que surt al forn -ara tancat- del carrer Cala Figuera????? es diu que fins i tot hi anaren uns "cazafantasmas", a mi em sona a histories de forner amb problemes de son, no es el primer cop que sent parlar de por als forns però no tenc dades fiables. :twisted:
Imatge
Avatar de l’usuari
dimoni
 
Entrades: 9
Membre des de: dt. 18 feb., 2003 16:58
Ubicació: L'Infern

SOBRE EL PLAT

UNREAD_POSTAutor: CORATGE » dg. 12 oct., 2003 0:46

Et voldria dir una cosa sobre el plat de Na Paraire. A mi m'ho contà un xic diferent.
Tu, que saps qui som, tens els meu email aqui mateix i jo he perdut el teu. Si el me dones t'ho comentaré. (canterano@mail15.com)
CORATGE
 
Entrades: 21
Membre des de: dv. 26 set., 2003 13:48

Amics Dimoni i Coratge

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dg. 12 oct., 2003 18:52

En primer lloc amic Dinomi: lo del forn del carrer Cala Figuera sembla molt interessant.
Sí que és vera que això dels forns, son un lloc ideal pels fantasmes. Serà per l'aspecte d'enfarinolat que solen tenir els pobres, o perque als forns son uns dels pocs llocs on també hi fa calor com a l'Infern..
Aquest tema ho haurem d'investigar.

I....a tu amic Coratge..tinc que reconeixer que m'hi has trobat.
Practicament tota la parnafernalia amb que he enrevoltat el plat de Na Paraira..........és un invent meu.
:oops:
Explicació:
A mí de jovenet, els meus amics me contaven amb molta bulla l'història d' aquesta dona, i me va semblar un tema interessant per encetar aquesta secció.
En vaig posar en contacte amb un dels antics amics i li vaig demanar que me tornés contar de què anava aquell trui. Ja no s'enrecordava.
APosta Jo, que no me fa falta massa per deixar volar la meva malaltissa imaginació, ho vaig decorar de la manera en que me va fer més gràcia. Ja ho veus,, això sí, l' embolic de les mines de Firella, els llamps i els manats de bledes , no me diràs què no tinguin el seu punt.
Aclarit això, sería un plaer per a mí, i per tota la resta d' aficionats als misteris i enigmes sensa aclarir de Felanitx, de que ens contassis
la versió que sabs tu, que ben cert és la vertadera.
Apa.. una abraçada.
Imatge
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

ESCOLTA, ES PORT

UNREAD_POSTAutor: CORATGE » dl. 13 oct., 2003 13:22

T'acab de demanar que m'escriguis un missatge al meu email per poder-te contestar i dir-te el que no puc publicar aqui sobre el ditxòs plat. Tens la meva direcció a la meva comunicació anterior.
CORATGE
 
Entrades: 21
Membre des de: dv. 26 set., 2003 13:48

HAY QUINA CURIOSITAT!

UNREAD_POSTAutor: xirimia » dl. 13 oct., 2003 18:21

No sé per que deu ser... que en haver llegit que no ho pots explicar, m'han entrat unes ganes enormes de saber-ho!!!!
Però com diuen en bon castellà : La curiosidad mató al gato!.
Hay! deu ser genetic això.
xirimia
 
Entrades: 166
Membre des de: ds. 27 set., 2003 16:42
Ubicació: Pe's camí

el misteri del plat

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dl. 13 oct., 2003 18:30

No passeu pena, que bastarà que m'ho hagi contat, perque me faltin dits per teclejar i contar-ho tot per aquí. Vaja que sí.
I , si amés no ho acab de trobar massa escabrós, ja l'hi afagiré un poc més de sal perque la cosa sigui més trepidant..
Per això.. no paseu jens de pena...... 8)
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

UNREAD_POSTAutor: xirimia » dl. 13 oct., 2003 18:36

Au idò! Que ja en fris! :twisted:
xirimia
 
Entrades: 166
Membre des de: ds. 27 set., 2003 16:42
Ubicació: Pe's camí

t'he escrit ES PORT

UNREAD_POSTAutor: CORATGE » dl. 13 oct., 2003 19:07

T'he escrit un email "ES PORT". Ja me diràs si l'has rebut que el servidor no em diu res d'això.
CORATGE
 
Entrades: 21
Membre des de: dv. 26 set., 2003 13:48

El misteriós plat de na Paraira

UNREAD_POSTAutor: ES PORT » dl. 13 oct., 2003 19:26

Ara mateix he llegit el teu escrit.. i com veuràs, m' has deixat entre l' espada i la paret amb això del plat.
¿ Ara què lis dic?????

Imatge Imatge
ES PORT l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. 14 oct., 2003 2:38, en total s’ha editat 2 vegades.
ES PORT
 
Entrades: 119
Membre des de: dc. 3 set., 2003 6:52

Vengaa vengaaaa

UNREAD_POSTAutor: xirimia » dl. 13 oct., 2003 20:15

ES PORT, rei meu, m'es igual lo que mos contis... tanmateix es un expedient X, i si vols, li pots posar imaginació ... no mos n'adonarem conte!!!!!
CONTA-MOS-HOOOO!!! Per favooooor.... :)
(Mira que t'ho he demanat de bé!!) :p
xirimia
 
Entrades: 166
Membre des de: ds. 27 set., 2003 16:42
Ubicació: Pe's camí

Següent

Torna a: Expedients X

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron