[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Club nàutic

Club nàutic

Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: flor » dt. 10 maig, 2011 8:05

Quejas de vecinos y del Bloc por el cierre de un paso peatonal del club náutico
Critican la "nula transparencia" sobre las obras ejecutadas y temen inundaciones


T.OBRADOR. Las obras del club náutico de Portocolom llegan esta semana a su fin.
Promovidas por la entidad privada, que cuenta con unos 600 socios, han costado más de un millón de euros. El presidente, Tomeu Fiol, detalla que, paralelamente, el club abona cerca de 200.000 euros de alquiler. "Y hemos cumplido con todas las indicaciones de Puertos", asegura. No obstante, la iniciativa es de lo más polémica. Vecinos y el Bloc per Felanitx, en la oposición, critican el cierre de un paso peatonal y temen inundaciones en la zona. Denuncian "nula transparencia" y manifiesta "obediencia" del Ayuntamiento dirigido por el PP.
El Bloc advierte que las obras "no encajan con el proyecto consensuado de reforma de la fachada marítima". "Es un golpe bajo a la participación ciudadana y a las instituciones, y hay impacto estético de la explanada de hormigón".
Por su parte, Fiol aseguró ayer que "el club náutico no quiere crear molestias a nadie. Se han cumplido las indicaciones de Puertos y tenemos derecho a la utilización de nuestro espacio. El paso peatonal en cuestión en un 90% del tiempo será de libre acceso. Como alternativa, para evitar parar el paseo de la ribera, se ha habilitado una acera e instalado el pertinente alumbrado, cuya distancia más lejana al paso peatonal actual es de 22 metros".
El Bloc recuerda que "lo acordado era que el paseo Massutí fuera un lugar para sacar embarcaciones o ponerlas en el mar, o como mucho para hacer pequeñas reparaciones, pero no para el mantenimiento regular, operación para la que se prevén otros sitios".
Fiol defiende todas las acciones emprendidas. En esta línea, también reveló que el aparcamiento de vehículos estará reservado para los socios. Respecto al temor de inundaciones, claro y rotundo: "Estoy convencido de que el área portuaria no sufrirá inundaciones. Lo que debería mirarse es donde se hicieron determinadas casas, de forma espantosa en un aiguamoll. Normal que tengan miedo".
flor
 
Entrades: 112
Membre des de: dt. 4 abr., 2006 18:58

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Confit » dt. 10 maig, 2011 10:25

El consens sobre el passeig del Port és de fa més de 4 anys. Si amb aquest temps haguessin fet les obres del passeig, en lloc de no fer res i endur-se'n el diners a un altre lloc, ara no faria falta queixar-se.

I per cert, l'Ajuntament, dins la zona portuària no te cap competència.
Avatar de l’usuari
Confit
 
Entrades: 954
Membre des de: dt. 26 ago., 2003 22:02
Ubicació: De vacances

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Moby » dc. 11 maig, 2011 13:58

"nuestro espacio"? se deu referir a sa concesio administrativa que tenen per x anys d'un be public, gestionat per una entitat publica anomenada "Costas", hasta costes quan fa una reforma ha de mantenir s'entorn, els gestors actuals pagan una concesio y obtenen uns beneficis evidenment i ses millores que fan o volen fer per incrementar els seus beneficis esta supervisada i supeditada als permisos i beneplacit de costes. En aquest cas crec que falta un poc de sensibilitat i respecte per l'entorn que tambe els afecta a ells, un dels atractius del port es aquesta passejada per vorera mar, tant retratada pels visitans i penjada a Webs arreu del mon, el pasillo que han fet es ridicul i pens que se podrien haver estalviat la polemica. Per ventura vaig equivocat pero no voldria pensar que tot aixo es alguna moguda politica de fons i nosaltres els de a peu victimes de batalles en ses que al final perdem tots.
Moby
 
Entrades: 83
Membre des de: dc. 12 ago., 2009 11:42

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: METELO » dc. 11 maig, 2011 22:22

Jo crec que els socis no tenen res a veure, en tot cas igual que en la política, es tria un president democràticament, això no vol dicir que el 100% ho recolzi, per tant si hi ha error serà de la direcció o millor dit del PRESIDENT
:)
METELO
 
Entrades: 54
Membre des de: dj. 11 maig, 2006 22:59

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Moby » dj. 12 maig, 2011 8:59

Desconec la situacio fiscal de aquesta societat, si es S.A.,S.L.,C.B.,S.A.D, cooperativa, etc.. segons aixo varia el grau de responsabilitat dels gestors, siguin quin sigui jo particularment pos en dubte la gestio que estan fent d'un be public baix el sistema de concesio. Esper que rectifiquin.
Moby
 
Entrades: 83
Membre des de: dc. 12 ago., 2009 11:42

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Confit » dj. 12 maig, 2011 9:21

Moby ha escrit:"nuestro espacio"? se deu referir a sa concesio administrativa que tenen per x anys d'un be public, gestionat per una entitat publica anomenada "Costas", hasta costes quan fa una reforma ha de mantenir s'entorn, els gestors actuals pagan una concesio y obtenen uns beneficis evidenment i ses millores que fan o volen fer per incrementar els seus beneficis esta supervisada i supeditada als permisos i beneplacit de costes. En aquest cas crec que falta un poc de sensibilitat i respecte per l'entorn que tambe els afecta a ells, un dels atractius del port es aquesta passejada per vorera mar, tant retratada pels visitans i penjada a Webs arreu del mon, el pasillo que han fet es ridicul i pens que se podrien haver estalviat la polemica. Per ventura vaig equivocat pero no voldria pensar que tot aixo es alguna moguda politica de fons i nosaltres els de a peu victimes de batalles en ses que al final perdem tots.


No l'entitat pública s'anomena "Ports de les Balears". I no és que autoritzin al club a fer l'obra. Sino que han obligat al club a fer l'obra per poder renovar la concessió. Perquè com vos podeu imaginar, als socis, gastar gastar tot aquest dineral, per tenir el mateix amarrament, és perquè no quedava més remei.

L'estètica d'ara pot agradar o no, però es tracta d'una explanada de varada i no dona massa joc. Però que ningú amb dos dits de front defensi l'estètica del que hi havia abans com "espai natural" que al cap i a la fi, era la mateixa explanada que en lloc de ser de formigó, era de asfalt i grava.
Avatar de l’usuari
Confit
 
Entrades: 954
Membre des de: dt. 26 ago., 2003 22:02
Ubicació: De vacances

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Moby » dj. 12 maig, 2011 13:47

No disposo d'aquesta informacio, ni trob es BOIB on esta publicat, nomes els dels pantalans i allumenat, i jo puc ser soci o no i ningu m'obligara a gastar res mes de lo necesari per tenir es mateix amarre, a no ser que obtengui un benefici, aixi gustosament ho gastare, pero no es aquest es tema que jo planteig, sino s'estetica actual i es pasillo ridicul que s'ha fet, tampoc crec que ningu defensi s'asfalt i sa gravera que hi havia abans, almenys jo no. Esper que no possin pegues per passar, llevat del temps necesari. El Port es sa part mes important de sa poca vorera mar que tenim i un dels atractius mundials - sense exagerar - que te la vila, i hem de ser prudents amb ses actuacions que s'hi fan amb una cosa que ens dona de menjar i de sa que tots disfrutam.
Moby
 
Entrades: 83
Membre des de: dc. 12 ago., 2009 11:42

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: batualmon » dj. 12 maig, 2011 17:21

Moby ha escrit:No disposo d'aquesta informacio, ni trob es BOIB on esta publicat, nomes els dels pantalans i allumenat, i jo puc ser soci o no i ningu m'obligara a gastar res mes de lo necesari per tenir es mateix amarre, a no ser que obtengui un benefici, aixi gustosament ho gastare, pero no es aquest es tema que jo planteig, sino s'estetica actual i es pasillo ridicul que s'ha fet, tampoc crec que ningu defensi s'asfalt i sa gravera que hi havia abans, almenys jo no. Esper que no possin pegues per passar, llevat del temps necesari. El Port es sa part mes important de sa poca vorera mar que tenim i un dels atractius mundials - sense exagerar - que te la vila, i hem de ser prudents amb ses actuacions que s'hi fan amb una cosa que ens dona de menjar i de sa que tots disfrutam.


idoi si no tagrada pagues, te fas soci (o socia) i aixi podras donar sa teva opinio. Per cert, crec que lo que hi via antes no era millor que lo dara...
batualmon
 
Entrades: 40
Membre des de: dv. 13 ago., 2010 10:39

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dj. 12 maig, 2011 17:43

El problema, i precisament d'això va la noticia, és que no hi ha transparència en tot aquest procés. Que el Club Nàutic tinguin o no la obligació de fer-ho, tal i com fa l'ajuntament en aquests casos amb una exposició pública, no ho sé. El que si sé es que se tracta d'una "concessió" i la mateixa paraula ho diu, que es concedeix.

Com a bé públic qualsevol ciutadà -no sols els "socis" i directius- n'haurien de tenir poder de decisió.
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Confit » dv. 13 maig, 2011 11:22

Seppuku ha escrit:El problema, i precisament d'això va la noticia, és que no hi ha transparència en tot aquest procés. Que el Club Nàutic tinguin o no la obligació de fer-ho, tal i com fa l'ajuntament en aquests casos amb una exposició pública, no ho sé. El que si sé es que se tracta d'una "concessió" i la mateixa paraula ho diu, que es concedeix.

Com a bé públic qualsevol ciutadà -no sols els "socis" i directius- n'haurien de tenir poder de decisió.Qualsevol obra en domini públic ha de passar per exposició pública. Aquest projecte no és una excepció, ho va fer fa uns 3 anys. De fet, hi va haver cert rebombori perquè el projecte original incloïa fer un edifici a l'explanada (Ports obligava a tenir un edifici dins del domini de la concessió), que al final es va llevar.

Seria magnífic que tots els ciutadans poguéssim opinar i decidir junts. Però si partim de que començant pels parents que es barallen per les herencies, els veïns que no es poden veure, els 17 de l'ajuntament que és un miracle si estan d'acord, em pareix una mica ridícul pensar així.
Avatar de l’usuari
Confit
 
Entrades: 954
Membre des de: dt. 26 ago., 2003 22:02
Ubicació: De vacances

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: METELO » ds. 14 maig, 2011 19:25

Hola, crec que esteu embullats.
El President i el seu equip no té res a veure amb el formigó.
Jo sé que Sr Bertomeu Fiol, juntament amb el Sr Antoni Nadal van decidir conversar amb una entitat "anomenada Obres de Ports", i sembla ser que aquesta entitat no li importa al que pensin els ciutadans.
El Sr Bartolome Fiol va demanar que es deixi un pas o bé un passeig per a tota la gent del carrer.
Sembla que no va ser ben rebut per aquesta entitat portuària.
Doncs hem de saber que de vegades no podem ser radicals amb els que volen ser legals.
:ok: Metelo
METELO
 
Entrades: 54
Membre des de: dj. 11 maig, 2006 22:59

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dt. 17 maig, 2011 21:45

Confit ha escrit:
Seppuku ha escrit:El problema, i precisament d'això va la noticia, és que no hi ha transparència en tot aquest procés. Que el Club Nàutic tinguin o no la obligació de fer-ho, tal i com fa l'ajuntament en aquests casos amb una exposició pública, no ho sé. El que si sé es que se tracta d'una "concessió" i la mateixa paraula ho diu, que es concedeix.

Com a bé públic qualsevol ciutadà -no sols els "socis" i directius- n'haurien de tenir poder de decisió.Qualsevol obra en domini públic ha de passar per exposició pública. Aquest projecte no és una excepció, ho va fer fa uns 3 anys. De fet, hi va haver cert rebombori perquè el projecte original incloïa fer un edifici a l'explanada (Ports obligava a tenir un edifici dins del domini de la concessió), que al final es va llevar.

Seria magnífic que tots els ciutadans poguéssim opinar i decidir junts. Però si partim de que començant pels parents que es barallen per les herencies, els veïns que no es poden veure, els 17 de l'ajuntament que és un miracle si estan d'acord, em pareix una mica ridícul pensar així.


No ho sé, i t'hauré de creure si dius que va passar a exposició pública. Ara bé, no crec que aquesta exposició garantís quin periode de temps o d'hores estarà tancat, pensa que xerram el pas per vianants i haver de fer sa voltera de 20 metres. Per altra banda, el Club Nàutic diu que té dret a tancar l'accés. Ja veurem com acaba tot això.
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: METELO » dl. 23 jul., 2012 14:16

MIRA REALMENT AXIR COM A DE ACABAR , JA VEUS NO PASSA RES.
EIXO VOL DIR QUE ES LEGAL.
UNA ABRAÇADA :bored:
METELO
 
Entrades: 54
Membre des de: dj. 11 maig, 2006 22:59

Re: Club nàutic

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » ds. 18 ago., 2012 21:43

Sovint legal i just es miren com els fesols.
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca


Torna a: Circulació Urbana

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron