[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:1)
• Mostra el tema - Doblegats i peixos

Doblegats i peixos

Doblegats i peixos

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 9:53

Imatge
On es poden comprar doblegats a la comarca del Llevant? Es tracta d'un pastís en camí de desaparèixer?
Qualcú se'n recorda de les tortades en forma de peix que es feien a gairebé tots els forns de la vila? Seria possible conèixer-ne la recepta i si se'n fa encara?
Recuperar la nostra indústria pastissera seria una aportació més per a la revitalització econòmica de la vila.
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: EXwebmaster2 » dv. 16 nov., 2007 9:56

I a Campos feien uns porquets de massapà que eren meeeeel d'abella !!

Què s'ha fet també d'aquests porquets???

Ara només xifón?... :? :?
Avatar de l’usuari
EXwebmaster2
Site Admin
 
Entrades: 2542
Membre des de: dt. 30 nov., 2004 18:48
Ubicació: fòrum

UNREAD_POSTAutor: Confit » dv. 16 nov., 2007 10:26

Els doblegats encara es fan. No fa massa en vaig menjar de can Vica.

De peixos fa molts d'anys que no en veig. Jo només coneixia els de Ca na Mosca, i deu fer més de 15 anys que va tancar.
Avatar de l’usuari
Confit
 
Entrades: 954
Membre des de: dt. 26 ago., 2003 22:02
Ubicació: De vacances

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 12:02

Confit ha escrit:Els doblegats encara es fan. No fa massa en vaig menjar de can Vica.

De peixos fa molts d'anys que no en veig. Jo només coneixia els de Ca na Mosca, i deu fer més de 15 anys que va tancar.


Els doblegats de can Vica no arriben als estàndarts exigibles, malauradament. M'acaben de dir que al forn de la Soledat els dissabtes tenen doblegats i cremadillos.
Els millors doblegats del món són els de can Guixe i can Delante d'Inca.
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 12:03

webmaster2 ha escrit:I a Campos feien uns porquets de massapà que eren meeeeel d'abella !!

Què s'ha fet també d'aquests porquets???

Ara només xifón?... :? :?


Això dels porquets no ho sabia. Per cert, les millors ensaïmades del món són les del forn de s'Horta, o no?
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 12:08

No hauríem d'iniciar una campanya per la recuperació de les tortades de peixos?
Sabeu que als Llombards fan pa de xeixa?
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: EXwebmaster2 » dv. 16 nov., 2007 12:23

Però... i això que menjen els alemanys, no ho és pa de xeixa???
Avatar de l’usuari
EXwebmaster2
Site Admin
 
Entrades: 2542
Membre des de: dt. 30 nov., 2004 18:48
Ubicació: fòrum

UNREAD_POSTAutor: EXwebmaster2 » dv. 16 nov., 2007 12:26

Xesc Corraler ha escrit:
webmaster2 ha escrit:I a Campos feien uns porquets de massapà que eren meeeeel d'abella !!

Què s'ha fet també d'aquests porquets???

Ara només xifón?... :? :?


Això dels porquets no ho sabia. Per cert, les millors ensaïmades del món són les del forn de s'Horta, o no?



La millor ensaïmada del món mundial, la vaig menjar feta a un forn que hi ha a Campos, a s'entrada venint des de la vila.
Altres vegades hi he tornat i no me trobat amb la mateixa sort... :(

Una ensaïmada llisa és clar...
Avatar de l’usuari
EXwebmaster2
Site Admin
 
Entrades: 2542
Membre des de: dt. 30 nov., 2004 18:48
Ubicació: fòrum

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 14:39

webmaster2 ha escrit:Però... i això que menjen els alemanys, no ho és pa de xeixa???


Els alemanys, raça inferior d'Europa, no saben ni per on hi van a la xeixa, ells mengen pa de sègol i segurament de garrova. La xeixa és una varietat de blat, pròpia del Llevant de Mallorca, antiga i saborosa. Actualment només la utilitzen al forn dels Llombards. Quan hi compres pa has d'especificar si el vols de xeixa i ja ho tens...
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dv. 16 nov., 2007 14:40

webmaster2 ha escrit:
Xesc Corraler ha escrit:
webmaster2 ha escrit:I a Campos feien uns porquets de massapà que eren meeeeel d'abella !!

Què s'ha fet també d'aquests porquets???

Ara només xifón?... :? :?


Això dels porquets no ho sabia. Per cert, les millors ensaïmades del món són les del forn de s'Horta, o no?



La millor ensaïmada del món mundial, la vaig menjar feta a un forn que hi ha a Campos, a s'entrada venint des de la vila.
Altres vegades hi he tornat i no me trobat amb la mateixa sort... :(

Una ensaïmada llisa és clar...


Bé, però no m'has dit si has tastat la de s'Horta, tant llisa com de cabell d'àngel.
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

UNREAD_POSTAutor: KB » dv. 16 nov., 2007 21:03

Xesc Corraler ha escrit:
webmaster2 ha escrit:
Xesc Corraler ha escrit:
webmaster2 ha escrit:I a Campos feien uns porquets de massapà que eren meeeeel d'abella !!

Què s'ha fet també d'aquests porquets???

Ara només xifón?... :? :?


Això dels porquets no ho sabia. Per cert, les millors ensaïmades del món són les del forn de s'Horta, o no?



La millor ensaïmada del món mundial, la vaig menjar feta a un forn que hi ha a Campos, a s'entrada venint des de la vila.
Altres vegades hi he tornat i no me trobat amb la mateixa sort... :(

Una ensaïmada llisa és clar...


Bé, però no m'has dit si has tastat la de s'Horta, tant llisa com de cabell d'àngel.


Completament d'acord.

Es pa que fan és una mica extrany però també me solia agradar molt.
Avatar de l’usuari
KB
 
Entrades: 374
Membre des de: dj. 27 abr., 2006 19:54
Ubicació: dins un bidó de cervessa

UNREAD_POSTAutor: Confit » dl. 19 nov., 2007 11:17

D'els cremadillos de la Soledat en puc donar fe. Però no sabia res dels doblegats :evil: :evil: Hauré de fer unes proves de camp per confirmar-ho.

Però si una cosa enyor, encara que no sigui un dolç, son les galetes del Port. :cry: :cry:
Avatar de l’usuari
Confit
 
Entrades: 954
Membre des de: dt. 26 ago., 2003 22:02
Ubicació: De vacances

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dl. 19 nov., 2007 18:49

Confit ha escrit:D'els cremadillos de la Soledat en puc donar fe. Però no sabia res dels doblegats :evil: :evil: Hauré de fer unes proves de camp per confirmar-ho.

Però si una cosa enyor, encara que no sigui un dolç, son les galetes del Port. :cry: :cry:

Llàstima que al forn de la Soledat només facin els doblegats de crema i no de cabell d'àngel, que és el que tocaria. Però vaja, encara els falta molt per acostar-se als inquers.
Sí, això de les galetes va ésser una bona galtada que ens varen pegar a tots plegats, sense distinció d'ideologies.
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

Bona nova

UNREAD_POSTAutor: Xesc Corraler » dj. 29 nov., 2007 21:00

A can Roca de Manacor també fan doblegats perfectament homologables amb els millors de Mallorca.
Al Corte Inglés de Ciutat venen doblegats de Can Guixa d'Inca.
Estau d'acord que el millor forner per fer coques bambes, magdalenes i gató és en Figa Seca?
Continuarà...
Avatar de l’usuari
Xesc Corraler
 
Entrades: 2790
Membre des de: dc. 29 març, 2006 20:40
Ubicació: Llevant de Mallorca

Re: Bona nova

UNREAD_POSTAutor: Seppuku » dj. 29 nov., 2007 21:20

Xesc Corraler ha escrit:Estau d'acord que el millor forner per fer coques bambes, magdalenes i gató és en Figa Seca?


Si, crec que per unanimitat.
Avatar de l’usuari
Seppuku
 
Entrades: 3680
Membre des de: dt. 25 feb., 2003 17:00


Torna a: Economia

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron